Language

Volijerski sistemi

NATURA Step aviary system (barn, free-range and organic egg production)

NATURA Step aviary system (barn, free-range and organic egg production)

NATURA Step is a modern aviary system that always provides the right concept for animal-friendly layer management: in free range and barn egg production, for traditional and organic egg production, and in large as well as smaller houses. The aviary's stepped design makes it easy to access and ensures that hens easily accept the system, while at the same time turning bird and nest inspection into a simple task. Please check the leaflet for detailed information on NATURA Step.

NATURA volijera sa sistemom jame za đubre (proizvodnja jaja u staji, proizvodnja jaja sa slobodnim ispustom)

Da li ste zainteresovani za alternativnu proizvodnju jaja? Mi nudimo široku paletu proizvoda koja obuhvata sisteme hranjenja i pojenja i prava gnezda za nošenje jaja, kao i rešenja za izđubrivanje u obliku Sistema sa jamom za đubre, podom sa potpunom rešetkom i NATURA istalacijama sa trakom za đubre. Za mala i velika jata uključujući proizvodnju jaja u staji, proizvodnju sa slobodnim ispustom i organsku proizvodnju jaja.

NATURA volijerski sistemi (proizvodnja jaja u staji, proizvodnja sa slobodnim ispustom)

Moderni živinarski sistemi za proizvodnju jaja u staji i proizvodnju sa slobodnim ispustom. Sa četiri različita modela NATURA-Nova, NATURA-Nova Twin, NATURA-Step i NATURA-Colony imamo odgovarajuće rešenje za svaku živinarsku staju, koje takođe olakšava ekonomičnu proizvodnju, istovremeno pogodnu za životinje i korisnika.

NATURA 60 & 70 volijerski sistemi (proizvodnja jaja u staji, proizvodnja sa slobodnim ispustom)

Ovi moderni živinarski sistemi za proizvodnju jaja u staji i proizvodnju sa slobodnim ispustom su izuzetno pouzdani i značajno olakšavaju držanje nosilja. Njihov inovativni dizajn ima mnogo prednosti. Naći ćete više u ovom prospektu!

PickPuck

PickPuck

This clever new enrichment option designed for egg production operations is recommended especially for layers with untrimmed beaks. PickPuck makes use of the layers’ natural behaviour of searching for feed and occupies the birds for a long time because it remains permanently interesting. At the same time, the beaks wear down in a natural manner.

Automatic chain feeding

This reliable feeding system has proved itself a million times over. It can be used for any type of poultry production and feeds pullets, layers and breeders alike. With its unique high quality and functionality, the Big Dutchman chain feeder is the world's leading feeding system.

Sistemi skupljanja jaja

Fleksibilni, efikasni i nežni za jaja. Bez obzira da li se nosilje drže u obogaćenim sistemima za grupno držanje ili volijerama – naći ćete odgovarajući system za svaku živinarsku staju u prospektu: Elevatori, liftovi, Multitier, i transporteri sa nagibom, krivolinijski i pravolinijski sa šipkama, su na raspolaganju kod Big Dutchman. Prikazani su takođe, inovativni sistemi za proizvodnju jaja, kao što je EggCam.

Sistemi vaganja

Sa Big Dutchman-ovim vagama za živinu uvek ste upoznati sa aktuelenom težinom Vaše živine! Mi nudimo idealan sistem vaganja, mobilni ili stacionarni, za svaki tip proizvodnje, bilo da je u pitanju uzgoj živine, proizvodnja jaja ili držanje roditelja.

Silosi, spirale i pužni transporteri

Izaberite iz širokog opsega silosa napravljenih od pocinčanog čeličnog lima, plastike ojačane staklenim vlaknima ili od Trevira platna za skladištenje i transport hrane. Hrana može da se transportuje do sistema hranjenja pomoću pužnih ili spiralnih transportera bez ikakvih gubitaka kvaliteta, ali u zavisnosti od transportnog kapaciteta i nagiba