Impressum & Autorska prava

Copyright

(c) Big Dutchman AG (Holding)
Auf der Lage 2
49377 Vechta-Calveslage
Poštanski pretinac 1163
49360 Vechta
Nemačka

Tel.: +49(0)4447-8010
Fax: +49(0)4447-801237
E-Mail: big@bigdutchman.de

Uprava: Bernd Meerpohl (predsednik Uprave) - Kai Wehmeyer - Sven Guericke - Dr. Michael Trutzel
Predsednik Upravnog odbora: Dirk Meerpohl
Registarski sud: Osnovni sud Oldenburg HRB 110778
Poreski identifikacijski broj: DE 117768014
Sedište Društva: Vechta

Urednik

Andreas Böske
Tel.: +49(0)4447-801-118
Fax: +49(0)4447-801-5118
E-Mail: aboeske@bigdutchman.de

Format, Koncept

Bitter & Co. Werbeagentur GmbH
Kathmannhaus Calveslage
Oldenburger Str. 244
49377 Vechta
Nemačka
Tel.: +49(0)4441-8896880
Fax: +49(0)4441-8968822
E-Mail: mail@bitters.de
Internet: www.bitters.de

Povezivanje podataka, sistem upravljanja sadržajem

Bitmotion GmbH
Immengarten 16-18
30177 Hannover
Nemačka

Tel.: +49(0)511-6262930
Fax: +49(0)511-62629310
Internet: www.bitmotion.de
E-Mail: info@bitmotion.de 

Opšte napomene

Uloženi su sva briga i trud kako bi se osigurale tačnost i potpunost objavljenih informacija. Eventualne greške ipak ne mogu da se isključe. Big Dutchman AG stoga ne može da preuzme odgovornost za štete koje stoje u vezi s upotrebom ovih sadržaja.

Isključenje od odgovornosti

1. Sadržaj
Firma Big Dutchman AG ne preuzima nikakvu odgovornost za aktuelnost, tačnost, potpunost ili kvalitet objavljenih informacija. Zahtevi za odgovornost protiv firme Big Dutchman AG koji se odnose na štete materijalne ili idejne vrste nastale korišćenjem ili nekorišćenjem objavljenih informacija odnosno korišćenjem pogrešnih ili nepotpunih informacija, su u osnovi isključeni ukoliko od strane firme Big Dutchman AG nije dokazana namerna krivica prouzročena grubim nehatom. Sve ponude su objekt promene i neobavezujuće su.  Firma Big Dutchman izričito zadržava pravo da delove stranica ili celu ponudu promeni, dopuni ili izbriše bez posebne najave ili da objavljivanje privremeno ili stalno obustavi.

2. Reference i poveznice
S presudom od 12. maja 1998. Pokrajinski sud Hambrug je odlučio da se ubacivanjem neke poveznice u datom slučaju odgovara za sadržaje spoljašnje stranice. To se prema odluci Pokrajinskog suda može da spreči samo na taj način da se izričito distancira od tih sadržaja. Na ovoj internetskoj stranici nalaze se poveznice za druge sadržaje na Internetu. Za te sadržaje važi: Izričito naglašavamo da ni u kom slučaju ne možemo da utičemo na oblikovanje i sadržaje povezanih stranica / sadržaja. Zato se ovim izričito distanciramo od svih sadržaja povezanih stranica na ovoj internetskoj stranici. Ova izjava vredi za sve stranice ove web stranice gde poveznice ili baneri upućuju na spoljašnje sadržaje.

3. Zaštita autorskih prava
Firma Big Dutchman AG se trudi da u svim publikacijama uvažava autorska prava korišćenih grafika, tonskih dokumenata, video sekvenci i tekstova, da koristi grafike, tonska dokumenta, video sekvence i tekstove koje je sama izradila ili da se posluži grafikama, tonskim dokumentima, video sekvencama ili tekstovima za koje nije potrebna licenca. Autorska prava za objavljene objekte koje je izradila sama firma Big Dutchman AG zadržava isključivo firma Big Dutchman AG. Umnožavanje ili korišćenje takvih grafika, tonskih dokumenata, video sekvenci ili tekstova u drugim elektronskim ili štampanim publikacijama nije dozvoljeno bez izričitog dopuštenja firme Big Dutchman AG.

4. Pravosnažnost ovog isključenja od odgovornosti
Ovo isključenje od odgovornosti treba da se smatra kao deo internetske ponude preko koje se uputilo na ovu stranicu. Ukoliko delovi ili pojedinačne formulacije ovog teksta ne budu, ne budu više ili ne budu u potpunosti odgovarali važećoj zakonskoj regulativi, to ne utiče na valjanost ostalih delova ovog dokumenta u svom sadržaju i svojoj valjanosti.

5. Napomena za zaštitu podataka
Ova internetska stranica koristi Google Analytics, internetsku uslugu analiziranja podataka firme Google Inc. (Google). Google Analytics koristi tzv. Cookies (Kolačiće), tekstualne podatke koji se pohranjuju na Vašem računaru i koji omogućavaju analizu korišćenja internetske stranice od strane Vas. Informacije generisane putem Kolačića o korišćenju ove internetske stranice (uključujući vašu IP adresu) se prenose putem servera firme Google u SAD i tamo se pohranjuju. Google će koristiti te informacije za analizu korišćenja stranice kako bi sastavio izveštaje o aktivnostima n stranici za operatera stranice te za pružanje usluge povezanih s korišćenjem stranice i interneta.  Google će te informacije u datom slučaju proslediti trećim licima, ukoliko je to zakonski propisano ili ukoliko treća lica obrađuju te informacije po nalogu Googlea. Google ni u kom slučaju neće Vašu IP adresu povezati s drugim podacima firme Google Inc. Instaliranje Kolačića možete da sprečite odgovarajućom postavkom softvera Vašeg brauzera; ali skrećemo Vam pažnju da u tom slučaju nećete biti u mogućnosti da koristite sve funkcije ove stranice u punom obimu. Korišćenjem ove stranice izjavljujete da ste saglasni s obradom podataka koje je Google sakupio o Vama na već spomenuti način i za već spomenutu svrhu. Preuzimanje Vaših podataka od strane Google Analytics možete da sprečite klikom na sledeću poveznicu. Aktiviraće se tzv. Opt-Out-Cookie koji će ubuduće sprečiti preuzimanje Vaših podataka prilikom posete ovoj stranici:

Više informacija o uslovima korišćenja i zaštiti podataka ćete naći na https://www.google.com/analytics/terms/de.html odnosno na www.google.de/intl/de/policies/ Skrećemo Vam pažnju da je na ovoj stranici Google Analytics proširen šifrom „gat._anonymizeIp();“, kako bi se omogućilo anonmino sakupljanje IP adresa (tzv. IP-Masking).